Studentlägenheter

 Söker du studentbostad?

Gör det via vår bostadssida, du hittar den på bostad.campusroslagen.se.


Campus Roslagen AB har flest nöjda hyresgäster!*
*Enligt CMA Research 2017

Bostadsgaranti
Ska du studera på Campus Roslagen? Då behöver du inte leta boende, du är nämligen garanterad en bostad! Bokning av lägenhet måste ha skett senast 31 augusti för höstterminen och 15 januari för vårterminen.

Vill du bo kvar i Norrtälje? 
Vill du läsa vidare på eftergymnasial nivå och samtidigt bo kvar i Norrtälje? Välkommen att ansöka om bostad på ovanstående länk. Om du bosparar hos Roslagens Sparbank har du dessutom möjlighet att få bostad på Albert Engströms gata 12, som ägs av Roslagens Sparbanks Stiftelse för Ungdomsboende i Roslagen. Du kan läsa mer om stiftelsen här samt hur uthyrningen av dessa bostäder går till.

Pluggar du i Stockholm?
Vilken tur att vi har så bra pendlarmöjligheter. Bussarna till Stockholm går vid högtrafik var 6:e minut och andra tider ca 4 gånger i timmen. På fredags- och lördagsnätter går sista bussen från Stockholm kl 03.30. SL-kort gäller. Bussarna är dubbeldäckare med luftkonditionering och fritt Internet ombord. Restiden utan byten är ca 60 minuter in till city, något som är jämförbart med buss och tunnelbana från Stockholms förorter och närmaste kranskommuner.

 

Här nedan kan du se planlösningen för våra lägenheter samt hyran gällande från 2017-06-01. El, värme och vatten ingår och som student har du hyresfritt under juni och juli om du flyttat in senast första mars samma år.

 

Välkommen att boka studentlägenhet hos oss! Eftersom vi inte har något kösystem behöver du ha blivit antagen eller redan vara student för att kunna boka.

Namn *

Adress *

Personnr *

Email *

Telefon *

Avser studera vid/Studerar vid:” *

Önskar möblerad lägenhet *