Vibratec Akustikprodukter

Vibratec Akustikprodukter är en av Skandinaviens ledande leverantörer av vibrationsisolatorer och andra ljud- och vibrationsdämpande system till bl a konserthus, biografer, fartyg, militära fordon och oljeplattformar. Företaget tillhandahåller lösningar för bullerisolering av golv, väggar och tak och bygger lösningar för alla typer av generatoraggregat, små och stora motorer, ventilations- och luftkonditioneringssystem, hissar och rulltrappor mm.

Företaget har anställda i Norrtälje, Norge, Danmark och på Blidö i Roslagen. På Blidö finns den egna produktionen.

Du som är Coop-student från Maskingingenjörsprogrammet kan få möjlighet till  intressanta uppgifter hos företaget under dina arbetsperioder. Förutom att du får inblick i en spännande bransch får du intressanta uppgifter t ex beräkningar (FEM, vibrationsisolering), ritjobb och tekniska lösningar för kunder. Du får samarbeta med företagets ingenjörer och kommer att ha kontakt med verkstad, montering, kunder och leverantörer.”

Vibratec Akustikprodukter blev 2014 utsedda till Årets Företag av Norrtälje kommun och föreningen Företagarna bl a med motiveringen att företaget kombinerar avancerad högteknologisk sakkunskap med entreprenörskap.

Läs mer om företaget här
Vibratec