Öppettider i jul

2017-12-12

 

Öppettider över jul och nyår

25-26 dec, stängt/closed

27-29 dec, kl 9-17

1 jan stängt/closed

2 – 4 jan, kl 9-17

5 jan, kl 9-12

 

Vi har därmed inte kvällsöppet den 26 dec och den 2 jan.

Läs mer

Vill du bli vår nya kollega?

Vi söker en energi- och klimatrådgivare till Campus Roslagen AB

Som en del av vårt utvecklingsarbete har Utvecklingscentrum för vatten (UCV) etablerats, en verksamhet som samlar, sammanställer och sprider kunskap om vatten. UCV har i uppdrag att erbjuda kommunal rådgivning i frågor som rör enskilda avlopps- och vattenfrågor som en medborgarservice, och från och med 2018 ska även den kommunala energirådgivningen utföras av Campus Roslagen. Vi tillsätter nu en tjänst med fokus på energi- och klimatrådgivning, men som även kan ingå i projekt- och utvecklingsarbete både inom energi- och vattenfrågor.

Arbetsbeskrivning

 • Din huvudsakliga arbetsuppgift är att uföra energi- och klimatrådgivning (EKR) riktat mot kommuninvånare och mindre företag i Norrtälje kommun, operativ EKR-arbete i andra närliggande kommuner kommer också förekomma.
 • Du är ett stöd och kunskapsbank för övriga utvecklingsverksamheter på Campus Roslagen.
 • Du skapar samarbetsformer med olika aktörer i lokalsamhället och med andra kommuner för att hitta gemensamma projekt.
 • Du ansvarar och genomför seminarier och föreläsningar som en del av EKR-arbetet.
 • Du samverkar med Norrtälje kommuns övriga bolag och förvaltningar för att identifiera träffsäkra insatser inom energi- och klimatfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat utbildning och/eller erfarenhet inom området som gärna söker fakta som underlag för beslut. Vi ser gärna en bakgrund inom VVS eftersom det är en önskvärd kompetens inom utvecklingsdelen av Campus och ger en förståelse för framtida arbetsuppgifter. Du måste trivas med att träffa nya människor och inge förtroende.  Det är viktiga att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska samt att du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

viktiga egenskaper i rollen som projektutvecklare är att du:

 • Är självmotiverad och kan ta initiativ
 • Är social och framåt samt är bekväm i många sociala situationer
 • Är fokuserad och noggrann
 • Är duktig på att nätverka
 • Är logisk och hanterar problem metodiskt
 • På eget initiativ följer upp arbetsresultat
 • Kan arbeta under föränderliga förhållanden
 • Är lyssnande
 • Är resultatorienterad

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning
Deltid, 80 %
Tillträde 2018-01-01

Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning gäller under förutsättning att EKR-uppdraget från kommunen kvarstår.

Ansökan

Ansök senast 2017-12-15
Referensnummer A734471

Ansök här

Kontakt

Kontaktperson: Ulf Linderholm
VD Campus Roslagen
0176-28 61 18
070-754 16 69
ulf.linderholm@campusroslagen.se

Facklig företrädare: Kenneth Andersson
Vision
0176-716 50
kenneth.andersson@norrtalje.se

Läs mer

Vi kör LED

2017-11-24

Under hösten har vi fortsatt vårt arbete med att byta ut vår gamla utomhusbelysning till LED-lampor.

Vi försöker hela tiden förbättra oss och vara aktiva i vårt miljöarbete. Eftersom LED lamporna kräver så lite ström var det ett självklart val för oss att byta ut till. Norrtelje Energi har hjälp oss i arbetet att byta ut lamporna. Det är både fasadbelysning och gatulampor som har bytts ut.

Läs mer

Årets utmärkelser

Vi har blivit nominerade till priset årets innovation 2017!

Det är Mathildalaboratoriet på Utvecklingscentrum för vatten som är nominerad, vi är otroligt glada och spända inför prisutdelningen den 29 november. Eftersom vi vill att alla kollegor ska ha möjlighet att delta under dagen kommer vi stänga kl 15.00 onsdagen den 29 november.

Läs mer

Campus Roslagen får ytterligare en laddstation för elbilar

2017-11-17

Campus Roslagen var en av de första att i Norrtälje att placera ut en laddstolpe, då på Kaserngatan 1. Nu lanserar vi vår andra laddstation. Den finns strategiskt placerad utanför Vattencentrum Roslagen på Kaserngatan 11 för att du med elbil lätt ska kunna ta dig till bland annat vårdcentral och restaurang Culinar.

Att placera ut fler laddstationer för elbilar är ett initiativ som bidrar till att Norrtäljer får en ”grön infrastruktur” och är ytterligare ett steg i Campus Roslagens miljöarbete. ”Det är en självklarhet att vi som kommunalt bolag skall medverka till och bejaka utvecklingen av nya miljöbilar”, säger Olle Jansson (S).

Laddstoplen kan ladda upp till två bilar samtidigt, den installerades och sköts i samarbete med Norrtelje Energi. Det är gratis att ladda men du behöver ett inCharge laddkort eller laddbricka.  Den beställer du gratis och enkelt själv via beincharge.se eller laddar ner appen InCharge.

”Regeringen satsar nu stort på att stödja miljösatsningar inom det så kallade Miljöklivet. Det är viktigt att vi i Norrtälje är aktiva i den utvecklingen. Vi i Campus Roslagen vill gärna bidra till att Norrtälje kommun flyttar fram positionerna som en aktiv och smart klimatkommun. Laddstolpar är ett litet steg i ett gemensamt kliv.” Säger Bo Blideman (MP).

Ytterligare en laddstople kommer att placeras ut vid Norrtälje tingsrätt.

2015 fanns det bara en laddstolpe i Norrtälje, nu börjar det finnas på olika håll vilket vi tycker är en viktig utveckling och är glada att vi kan bidra till.

Läs mer

Behöver du hjälp med en projektidé?

Har du eller ditt företag, förening eller organisation en projektidé som ni vill ha hjälp med?

Vi kan hjälpa er att både utveckla iden och se över om det finns möjlighet att finansiera den.
I augusti började vår projektutvecklare Anna-Karin Hogeland här på Campus Roslagen så hör av er till oss om ni har några funderingar så får vi se hur vi kan hjälpa er.

Kontakta Anna-Karin via mejl, anna-karin.hogeland@campusroslagen.se eller på telefon 0176-28 61 12

Läs mer

Campuskontoret stängt 14-15 sep.

Torsdag och fredag den 14-15 september kommer kontoret vara stängt på grund utav utbildning.

Behöver du som boende hjälp under de här dagarna har vi ett journummer du kan ringa. Du når vår jour på 073-558 24 13. Måndag den 18 september har vi öppet som vanligt igen, se våra öppettider här.

Läs mer

Nytt solcellsseminarium

Du kanske missade semineriet om solceller? Nu får du chansen igen, den här gången i Österåker.

Att installera solceller på en villa eller fritidshus är i dag enkelt och lönsamt. Både teknik och regler har utvecklats, vilket gör att riskerna är små och procedurerna enkla. Solceller har rasat kraftigt i pris och är en långsiktigt god investering för många villaägare – även för dem som inte har ett tak i perfekt söderläge.

Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium där du får veta mer om hur du blir mikroproducent av solel på din villa. Vi välkomnar även fritidshusägare och uppmärksammar fördelarna med att producera egen el på sommarstugan.

Tid: Måndag 21/8 18.00-21.00
Kl. 19.00-20.30 Lars Andrén, författare och energiexpert, berättar
kunnigt och engagerat om hur det går till.
Kl. 18.00-21.00 Rådgivare och utställare finns på plats för frågor och
diskussioner.
Plats: Bergasalen, Folkets Hus, Stationsgränd 10, Österåker

Anmäl gärna ditt deltagande till eva.jernnas@osteraker.se

Arrangör: Energi- och klimatrådgivningen i din kommun

Läs mer

Funderar du på att starta en YH utbildning?

Vi ska på frukostseminarium om Yrkeshögskolan som rekryteringsbas, anmäl dig du också.

Seminariet arrangeras av Länsstyrelsen i Stockholm i samarbete med Myndigheten för yrkeshögskolan och YHSL (Föreningen Yrkeshögskoleanordnare i Stockholms län). Det riktar sig till arbetsgivare som vill veta mer om hur det går till att starta en utbildning.

Arbetsgivare och utbildningsanordnare från följande utbildningar berättar om sitt samarbete: 

 • Redovisningsekonom, Frans Schartaus Handelsinstitut
 • Byggproduktionsledare, Hermods

Seminariet är kostnadsfritt och äger rum hos Länsstyrelsen.

Tid: Måndag 25 september, kl 8.30-11.00

Plats: Länsstyrelsen, Regeringsgatan 66, våning 4, lokal Royal.

Anmälning sker senast den 18 september via Länsstyrelsens sida, där kan du även läsa mer om seminariet.

Läs mer

Bin och biologisk mångfald

2017-06-19

Det behövs många olika typer av natur samt olika djur, växter och insekter för att både natur och ekosystem ska fungera ordentligt.

Den här variationen är även viktig för oss människors överlevnad. Vi är beroende av just ekosystemet – för få mat, ren luft, byggmaterial och annat.

Vad har det här med bin att göra? Jo, växter behöver pollineras för att skapa nya frön, och ofta även frukter och bär. Pollen flyttas från blommors ståndare till pistiller så att växterna kan befruktas och sätta frö. Något som både bin och humlor gör. När det gäller bin så startar pollineringen snabbare än för humlan eftersom ett bisamhälle kan starta med mellan 15 000 – 25 000 bin på en gång. Tillskillnad från humlan som startar med drottningen, berättar Roar Ersdal som är biodlare i Norrtälje. Det finns många djur och insekter som pollinerar men bin och framförallt honungsbin (även kallat tambin) hinner pollinera fler växter då de är fler och blomtrogna.

Roar Ersdal vid sina bikupor på Campus Roslagen

Roar förklarar att honungsbi kommunicerar med varandra. Hittar biet ett träd med blommor flyger den tillbaka till kupan och ”berättar” det för resten av bina. De flyger då till trädet och inom ett par timmar har det samlats fler bin där. Solitärbina däremot lever inte i samhällen med arbetare utan där sköter honan ensam sitt bo. Solitärbina kan dels vara generalister precis som honungsbina, att de samlar nektar och pollen från flera olika växter. Men många är specialister och pollinerar en eller några få växter.

Utan det här fungerar varken vår matförsörjning eller växternas spridning. En tredjedel av våra livsmedel skulle försvinna om vi inte hade dessa djur som hjälper oss. Tyvärr minskar många djurarter, bland annat bin och humlor, snabbt. Hos Naturskyddsföreningen kan man läsa att det i Sverige finns ungefär 270 olika arter vilda bin och humlor. Dock står en tredje del av dessa arter på ArtDatabankens rödlista, vilket betyder att det inte är självklart att arterna överlever. Det beror på att vi människor påverkat naturen dels genom jord- och skogsbruk, markerna ändras, infrastrukturer byggs och även att klimatet förändras.

För att ändra den här trenden så finns det många initiativ på olika nivåer. Bland annat olika stadsodlingar och ekologiskt småskaligt jordbruk. Här på Campus Roslagen har vi bland annat två bikupor även kallat samhällen utplacerade. Roar Ersdal som är biodlare för dessa planerar att placera ut ytterligare två samhällen under sommaren.

Bisamhället växer och för att undvika att de svärmar så delar Roar upp samhället. Att svärma, att dela upp sitt samhälle, är något naturligt för bina. De skapar sitt nya samhälle genom att föda en ny drottning. Den gamla drottningen flyttar då tillsammans med hälften av samhället. Det är när det föds många nya bin och bikupan blir för trång som de svärmar. Där hjälper biodlaren till så att de får plats eller får en ny bikupa att flytta halva samhället till.

Vad kan du som privatperson göra? Alla kanske inte kan bli eller vill bli biodlare, men du kan hjälpa de små arbetarna på vägen. Bygg en bivattnare för att bina ska kunna dricka vatten utan att riskera att drukna, läs mer på naturskyddsföreningens sida om bivattnare.

Varför inte bygga ett bihotell, något varje hushåll borde ha. Solitärbina får det allt svårare att hitta någonstans att bo, hjälp dem på traven. Instruktioner till bihotellet hittar du här

Är du intresserad av att bli biodlare, se Norrtäljebiodlarnas hemsida

 

Läs mer

Inget kvällsöppet i juli

2017-06-12

Under juli månad har vi inte kvällsöppet på tisdagar.

Öppettider i juli:

mån-fre kl.9.00-16.00 med lunchstängt mellan kl 12.00-13.00.

På tisdagar och onsdagar har vi dock besökstid utan tidsbokning för studenter mellan kl 15.00-17.00.

 

Läs mer

Avvikande öppettider i juni

2017-05-30

Helgdagar som påverkar våra öppettider under juni månad.

2 juni halvdag – öppet till kl 13.00

5 juni halvdag – öppet till kl 13.00

6 juni stängt

22 juni halvdag – öppet till kl 13.00

23 juni stängt

 

Läs mer

Energirådgivning satsar på solel

2017-05-30

Under 2017 kommer Jonathan Alm, vår kommunala energi- och klimatrådgivare i Norrtälje kommun att arbeta extra mycket med solel. Han deltar nämligen i ett nationellt projekt för att informera villaägare om solceller på taket. Projektet utförs på uppdrag av Energimyndigheten och ingår i en större satsning på att stärka den kommunala energi- och klimatrådgivningen.

”Insatsprojekt solel villatak” drar igång på allvar i april och pågår under resten av året. Genom projektet utför runt hälften av Sveriges kommunala energi- och klimatrådgivare en rad aktiviteter riktade till villaägare i sina respektive kommuner, såsom seminarier, studiecirklar och studiebesök. Även rådgivning direkt till enskilda hushåll erbjuds, där hushållens förutsättningar att skaffa solceller utreds.

Solceller har sjunkit drastiskt i pris på senare tid är idag en lönsam investering för många villaägare, menar Jonathan Alm:

-Taket behöver inte ligga i perfekt söderläge. Öst och väst går också utmärkt, och ger till och med en bättre matchning mot konsumtionen eftersom hushållen använder mest el på för- och eftermiddagen. Det viktiga är att taket inte skuggas för mycket.

I och med att solceller har rasat i pris är det läge att skifta fokus från subventioner till informationsinsatser, menar projektledare Alvar Palm:

-För några år sedan, när solceller var dyrare, var subventioner avgörande för att folk skulle nappa. I dagsläget är information ofta tillräckligt – genom att berätta att solceller är en långsiktigt god investering med låg ekonomisk och teknisk risk kan vi förmå många att ta steget. Det blir en aha-upplevelse – många tror att solceller är dyrare och krångligare än vad som är fallet.

Tanken är att liknande projekt ska bli ett återkommande inslag i de kommunala energi- och klimatrådgivarnas arbete, och att andra teknologier och målgrupper då kan vara i fokus:

-Just i år riktar vi oss mot villaägare – nästa år kanske vi fokuserar på företag eller bostadsrättsföreningar, säger Alvar Palm.

Ett viktigt syfte med projektet är att utveckla energi- och klimatrådgivningens funktionssätt. Detta gäller både rådgivarnas kunskaper och arbetsmetoder:

-Projektet ger rådgivarna verktyg för att arbeta strukturerat och uppsökande, vilket kan vara till stor nytta i deras arbete generellt, säger Alvar Palm.

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst som riktar sig till hushåll, företag, bostadsrättsföreningar och organisationer. Rådgivning kan ske via telefon, e-post eller personligt besök.

Vid frågor vänligen kontakta:

Jonathan Alm, Energi- och klimatrådgivare i Norrtälje kommun

jonathan.alm@campusroslagen.se

eller

Alvar Palm, projektledare, Hållbar utveckling Väst

076-502 09 93

alvar.palm@hallbarutvecklingvast.se

Läs mer

Rätt svar om vattenförbrukning

2017-05-26

Vi vill gratulera vinnarna i vår utlottning under NKI undersökningen!

Vinnarna vann presentkort på ICA och Coop samt en flyttstädning. Vinnarna är kontaktade.

Tävlingen var att gissa på vattenförbrukningen i en lägenhet hos oss under 1 månad. Rätt svar är 6478 liter/lgh vilket blir 209 liter per person och lägenhet. I genomsnitt förbrukar vi 140 liter per person och dygn i Sverige enligt senaste uppgifter från 2017 (läs mer på Svenskt Vatten).

I en jämförelse mellan Stockholms och Köpenhamns vattenförbrukning under 2012 visar det att Köpenhamn låg på 104 liter/person/dygn och Stockholm 198 liter/person/dygn. Läs gärna mer och kolla olika jämförelser här.

En jämförelse i världen

2011 genomfördes en studie av UNESCO-IHE, enligt den är det genom­snittliga vatten­­fot­avtrycket i världen 1 385 kubikmeter per person och år. Sverige ligger strax över det snittet med 1 428 kubikmeter vatten per person och år.

Enligt en uträkning från FN behöver en människa minst 20‑50 liter vatten per dag för sånt som dricks­vatten, tvätt och disk. (källa)

Läs mer

Vi tog hem 1:a platsen!

2017-05-23

Varje år genomför studentbostadsbranschen den unika, studentbostadsanpassade kundundersökningen Nöjd Studbo, som mäter nöjdheten hos företagens hyresgäster. I år tog vi hem första plats i kategorin Små företag! Vi är så klart jätteglada och tacksamma för alla som har svarat på enkäten och gett oss feedback – utan er blir vi inte bättre.

En bransch i framkant
Undersökningen görs i samarbete med CMA Research som menar att studentbostadsbranschen står sig bra jämfört med andra branscher. Det genomsnittliga SKI-värdet i undersökningen är 73 (skala 0-100), och även graden av kundlojalitet är hög med ett genomsnittligt NPS-värde (Net Promoter Score) på 49 procent.

– Både SKI- och NPS-värdet ligger på en hög nivå i förhållande till andra branscher i svenskt näringsliv. Det indikerar att medlemsföretagen har en hög grad av kundorientering i sin verksamhet, säger Anders Johansson från CMA Research.Undersökningen ses som ett viktigt verktyg för företagens målstyrning och förbättringsarbete. I årets undersökning uppvisar flera företag en positiv resultatutveckling. Bland de företag som även deltog i 2016 års mätning har 8 av 12 ökat sitt SKI-värde jämfört med för ett år sedan

– Fler och fler företag ansluter sig till undersökningen, och satsar därmed på att genom bra produkter och kvalitativ service stärka sitt varumärke mot studenterna. Vi ser fram emot ännu fler deltagare nästa år! avslutar Erica Sjölin, medlemsansvarig på Studentbostadsföretagen.

Alla vinnare:
Stora företag (3 000 eller fler studentbostäder): AF Bostäder – SKI 78,8
Medelstora företag (900 till 3 000 studentbostäder): MKB Fastighets AB – SKI 84,7
Små företag (900 eller färre studentbostäder): Campus Roslagen AB – SKI 84,4
Årets nykomling: Bostad AB Mimer – SKI 76,8
Årets klättrare: Byggvesta AB – SKI 79,9 (+3,9)

Om Nöjd Studbo 2017
Nöjd Studbo är en årlig kundundersökning bland landets studentbostadsföretag och genomförs av CMA Research i
samarbete med Studentbostadsföretagen. 17 bostadsföretag och 2 förmedlarorganisationer deltog i årets mätning

Läs mer

Ta prover på ditt dricksvatten

Uppdatering – Projektet har nu fyllts med anmälda.

2017-04-26

Utvecklingscentrum för vatten har ett nytt projekt på gång!

Utvecklingscentrum för vatten tillsammans med Roslagens Sparbanks Stiftelser erbjuder dig med egen brunn att ta prover på ditt dricksvatten och få det analyserat i Mathildalaboratoriet. Ett labb i Utvecklingscentrums regi som finns här på Campus Roslagen.

För att kunna ta del av erbjudandet behöver du ha egen brunn, hämta och lämna provtagningsflaskor hos UCV samt fylla i en enkät.

De första 150 som anmäler sig får rabatterat pris (500:-), sponsrat av Roslagens Sparbanks Stiftelser. Övriga anmälda får välja om de vill fortsätta med helt pris (2300:-).

Är du intresserad av detta så gör du din anmälan via vattencentrum.se alternativt mejla info@vattencentrum.se med namn, adress och telefon. Därefter kommer du bli kontaktad för att eventuellt gå vidare till nästa steg.

Läs mer

Studierummet flyttas.

2017-04-26

Vi stänger studierummet på Kaserngatan 1.

Har du svårt att hitta plugg-fokus i lägenheten? Nu har du som boende hos oss möjligheten att sitta nere i lobbyn på Evert Taubes gata 1 även efter kontorstid. Du kommer in med din nyckeltag eller nyckelkort.

Du har tillgång till kylskåp och micro under tiden du sitter där och det finns även en kaffeautomat (5kr/koppen) som du kan använda. Självklart finns det wi-fi, användarnamn och lösenord hittar du nära entrén.

Har du några frågor eller sypunkter så tveka inte att höra av dig.

 

Läs mer

Kreativa entreprenörer och kompetensnav

2017-04-25

Läs mer om företagen på området – nytt nummer av Campusbladet!

Campusbladet nr 2

Läs mer

Öppettider i påsk

2017-04-13

Idag skärtorsdag stänger vi kl 13.00

Kontoret är därefter stängt till och med tisdag den 18:e då vi har öppet som vanligt.

Glad påsk!

Läs mer

Antikrundan spelar in på Campus Roslagen

2017-03-30

Nu blir det dags för skattjakt!

Vi tycker så klart att det ska bli väldigt kul att Antikrundan kommer hit och spelar in sitt program i höst. Så sätt igång och leta igenom källare och vind, kanske har du en dyrgrip där hemma.

Läs mer

Lugn&Ro Akademin lanserar Lugn&Ro Doktorn – din doktor på nätet.

2017-03-24

Lugn&Ro Akademin har sedan en tid utvecklat ett digitalt verktyg så att patienter kan träffa sin doktor direkt på nätet. Patienten loggar in med sitt BankID för säker identifiering och kan sedan boka tid i en kalender eller få chat-svar. Patienten träffar sin läkare via video i ett virtuellt läkarrum och kommunikationen sker på ett patientsäkert sätt. Lanseringen är nationell.

 

Alltfler patienter vill träffa sin läkare på nätet och därför har Lugn&Ro Akademin utvecklat en säker tjänst så att patienter kan möta sin läkare via video eller chat. Tjänsten är redan nu lanserad nationellt men kan också användas för listade patienter på vår mottagning Husläkaren Lugn&Ro gratis. För närvarande ligger endast ett mindre antal möjliga bokningsbara tider ute men kommer att ökas när kapaciteten hos Lugn&Ro Doktorn byggs ut. Detta är ett första steg av digitala tjänster utvecklade av Lugn&Ro Akademin och fler kommer att lanseras under kommande vår.

 

Läs mer om Lugn&Ro Doktorn här.

Läs mer

Läs lite mer om oss!

2017-03-23

Vill du veta mer om utbildningarna hos oss och hur det är att bo på Campus?

Läs vårt nya nummer av Campusbladet.

Läs mer

YH utbildningarna har öppnat sin ansökningsperiod

2017-02-22

Nu har YH utbildningarna på Campus öppnat sin ansökningsperiod.

I höst startar en ny omgång för Norrtälje OptikCentrum med utbildningen Kvalificerad säljare för optikbranschen och TEC med deras Internationell reseskonsult.

Båda anordnarna tar emot ansökningar under våren. TEC har löpande intervjuer medan Norrtälje OptikCentrum kallar in till intervju i början av sommaren.

Läs mer om utbildningarna under Utbildning eller besök oss på Framtidsmässan på Rodenskolan den 8 mars.

Läs mer

VA-rådgivning på UCV

2017-01-31

Har du enskilt vatten och avlopp? Kom på kostnadsfri rådgivning.

Utvecklingscentrum för vatten (UCV) har det kommunala uppdraget att erbjuda rådgivning kring enskilt vatten och avlopp. Rådgivningen är kostnadsfri och syftar till att underlätta för fastighetsägare som känner sig osäkra inför en renovering/nybyggnation av sitt enskild avlopp eller behöver åtgärda sitt enskilda vatten.

På UCV, Kaserngatan 11 finns en utställning med produkter och lösningar för enskilt vatten och avlopp. Besökare är välkomna till utställningen under öppettiderna (vardagar 10-12 och 13-16, kvällsöppet till 19 på torsdagar) men för att garanteras rådgivning ska en mötestid bokas.

Kontakt för tidsbokning:
Avloppsfrågor: Jonathan Alm, jonathan@vattencentrum.se eller 0176-28 61 23
Dricksvattenfrågor: Amelia Morey Strömberg, amelia@vattencentrum.se eller 0176-28 61 17

Läs mer

Nu blir det ljusare

2017-01-31

Förutom att vi går mot ljusare tider så är vi nu klara med översynen av belysningen kring våra studentbostäder.  Vi fortsätter nu vårt miljö och energispar projekt med att börja byta ut de kvicksilver lampor som finns på August Strindbergs gata till modern Led belysning.

Läs mer